Pages

Triple USB Foot Switch

Posted by Syahmi Senvorra | Posted in | Posted on 5:46 AM

r3 Introducing The New Triple USB Foot Switch 
 Adakah anda mencari alat-alat kawalan komputer? Jika ya, di sini adalah cara yang unik yang menakjubkan Triple Kaki Switch USB Ini adalah teknologi terkini alat komputer sejuk ia membenarkan anda untuk mengawal pedal kaki tangen anda menggunakan.

Saya m tidak dianugerahkan dengan cara ini ia akan lebih cepat daripada jalan pintas papan kekunci, tetapi jika anda rasa ini akan menjadi lebih mudah setiap pedal pra-diprogramkan dengan pelbagai kekunci atau kekunci unik dengan perisian yang disertakan.

Ini adalah cara terbaru peranti kawalan komputer, ia mempunyai kelajuan yang lebih baik terhadap keyboard. Jika anda mahu, anda hanya memasukkan lebih banyak pedal untuk memenuhi kewajipan anda.

Fungsi utama ialah program pra-Its pada pedal kaki oleh perisian, Menggunakan OS yang dibina pada driver HID, pemandu tidak perlu, ia Sokongan 2000/XP/Vista/7 Windows, kaki suis berbilang, berat 550g juga Dimension: 370 x 100 x 54mm (lebih kurang) ia boleh diakses dari USB Brando untuk $ 45 Triple USB Foot Switch.

Ini adalah generasi baru alat-alat kawalan yang menakjubkan sebelah itu, anda juga boleh menyambungkan pedal kaki tambahan untuk mesin anda untuk kombinasi tambahan utama. Ia adalah lebih baik untuk menggunakan ia telah benar-benar seperti spesifikasi yang besar ini adalah yang bagus Triple USB Foot Switch harapan bahawa ia akan menjadi lebih terkenal di seluruh!

Comments (0)

Post a Comment