Pages

MP3 Player Nipis Tanpa Bateri..!!

Posted by Syahmi Senvorra | Posted in , | Posted on 8:37 AM

Chih-Wei Wang dan Shou-Nya Fu mereka bentuk sebuah pemain MP3 yang unik. Dipanggil "Skinny Player", pemain muzik dilampirkan kepada kulit pengguna dengan cara yang sama untuk plaster.It jauh lebih mudah dan lebih nipis daripada Shuffle iPod, penyimpanan menggabungkan, bateri, mainan / berhenti butang dan pembesar suara ke dalam bentuk Band-Aid.

Kedua-dua pereka mendakwa bahawa MP3 player tidak akan kehilangan kuasa pelekat walaupun selepas dilampirkan dan dikeluarkan beratus-ratus kali dan ia mudah dibersihkan dengan menggunakan kain lembap.

Seperti ilham, pemain kurus berpegang teguh kepada badan pengguna. Ini bukan sekadar praktikal tetapi penting untuk peranti, kerana ia akan menggunakan haba tubuh orang untuk mengecas bateri.Pemain MP3 Skinny Player juga tidak memerlukan bateri tetapi mendapat kuasa dari haba badan yang diwujudkan dalam pergerakan. Pemain fleksibel on / off butang dan penceramah fleksibel supaya ia tidak memerlukan fon kepala, dan mempunyai memori yang cukup untuk mengadakan album muzik.

Tidak ada maklumat teknikal pemain ini MP3 dan bagaimana badan haba berfungsi sebagai bekalan kuasa yang ada kepada orang ramai lagi.
Skinny Player sangat sesuai untuk peminat sukan dan merupakan satu langkah ke arah muzik tanpa bateri.

Comments (0)

Post a Comment