Pages

Payung Samurai made in japan

Posted by Syahmi Senvorra | Posted in , | Posted on 4:46 AM

Huhu..Salam kepada sesiapa yang sudi view blog aku yang x seberapa ni. Petang ni bila aku duk searching lam google pasal payung terjun atau lam bahasa omputih disebut parachute tiba2 je ade keluar payung samurai..Ni lam gambo nye. Stylo la aku tgk payung ni..Bawak payung ni kena la hati 2 sket..Mana la tau org cop korang ni Yakuza yang masuk kawasan korang...xpasal2 kena pancung...Yakuza tu kt jepun la.Xde kt sini..Sini Kongsi gelap ngan Along banyak la...HAHAHAHA (Tribute kpd Along Bukit Beruntung)



Comments (0)

Post a Comment